Wie zijn wij?

Mede door de beperkte omvang is een hecht team van eigenwijze doeners en zeer praktisch ingestelde denkers ontstaan, dat ondanks de soms hoge werkdruk op een prettige en toch ontspannen manier gezamenlijk werkt aan gevarieerde projecten.

Binnen ons bedrijf bestaat een informele cultuur waarin veel flexibiliteit en vrijheid geboden wordt, maar waarin ook hard gewerkt wordt om elke dag opnieuw de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Hierdoor hebben we kunnen uitgroeien tot het adviesbureau dat we nu zijn: een dynamische organisatie die niet alleen prat gaat op klanttevredenheid maar beslist ook op de tevredenheid van haar medewerkers.

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

De afgelopen jaren hebben we ons klantenbestand en het aantal opdrachten ondanks de recessie gestaag zien groeien. Om die groei aan te kunnen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Als onze bedrijfscultuur en werkterrein je aanspreekt dan komen wij graag met je in contact.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Of je nu een starter bent of een (zeer) ervaren professional die zijn sporen in onze sector al heeft verdiend, als je op zoek bent naar multi-disciplinaire projecten, zeer afwisselend werk en grote mate van vrijheid dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Er worden je daarnaast voldoende mogelijkheden geboden om jezelf in de breedte of juist in de hoogte te ontwikkelen. Het past wel bij onze cultuur dat je de ruimte die je hiervoor nodig hebt zelf neemt.

 

Informeren of solliciteren?

Neem gerust contact op met Nancy Gijp, bereikbaar via telefoonnummer +31 348 47 80 50. Of stuur een e-mail naar ng@koenders-partners.nl.

Open sollicitaties met CV graag sturen naar:

Koenders & Partners adviseurs & procesmanagers bv
Nancy Gijp
Postbus 59
3410 CB  LOPIK