Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA) m/v

De deskundig inventariseerder asbest is o.a. verantwoordelijk voor het verrichten en rapporteren van asbestinventarisaties conform SC-540 en begeleiden van sloop- en asbestwerkzaamheden. Je bent het aanspreekpunt voor onze relaties en de medewerkers binnen het projectteam. 


Jij hebt:

  • Het DIA-certificaat conform de SC 560;

  • MBO werk- en denkniveau:

  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de asbest- en/of sloopbranche;

  • Kennis van de geldende asbest wet- en regelgeving;

  • Affiniteit met veiligheid, gezondheid en milieu.

Onze nieuwe collega is:

  • Zowel mondeling als schriftelijk communicatievaardig;

  • Klantgericht en zorgt voor een pragmatische oplossing bij diverse vraagstukken;

  • Enthousiast, zelfstandig maar ook een teamplayer, flexibel en besluitvaardig;

  • Zakelijk en heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Voor de vacature DIA bieden wij:
Uitzicht op een vast contract en een informele, vrije omgeving waar we samen werken aan de toekomst, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bedrijfsauto en opname in collectief bedrijfspensioenfonds.

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie met CV naar info@koenders-partners.nl of per post naar Koenders & Partners Adviseurs en Procesmanagers bv,  t.a.v. de directie, Postbus 59, 3410 CB Lopik.